de desembre 22, 2005

audio: grounds for divorce

avui la cosa aniria d'un relat de separacions, però vaig atrefegada, la bona nova és que amb dues signatures la cosa matrimonial queda liquidada, i després d' un cabreig total fa ja més de quatre anys , doncs ja no me'n recordava gaire dels motius i ens hem anat a esmorzar junts, tan de bo tot conflicte tingués una solució tan senzilla, ràpida no, això sí als jutjats només la retolació és en català. la imatge del segurata amb la palleta al zumosol i un barbó ple d'engrunes d'esmorzar i els peus sobre la taula no tenia pèrdua, però no m' he atrevit a treure la càmera.click,.clack.

de desembre 20, 2005

la lola que jo coneixia no era un que "andaba por barcelona buscando follón", era una senyora gran i menuda, de cabell blanc i mobles plens de figuretes de ganxet, la lola de sant quintí de mediona es va casar a la presó i va tenir un matrimoni feliç d' un dia abans que executessin al seu marit, passà gana i s'amagà amb la meva àvia quan arribaren els franquistes a un ermita on ara cada primavera fan un aplec, conills i fruites robades les van fer viure uns mesos. seixanta anys d'amistat, una amistat nascuda de l' instint de supervivència i un enyor dels festeig, una casa ampla amb parets gruixudes i un rebost reblert de bótes de vi, cosir per sobreviure, poca llum i fred. entrar a casa seva era com esmolar el temps. sobre el buffet l'única fotografia que tenia amb el seu promès, tots dos vestits de negre, dissabte la van enterrar i la filla d' una cosina que l' ha cuidada ens ha avisat. una petita vida que no compta, encara no entenia com en temps d'abundància la gent podia ser tant infeliç.

de desembre 18, 2005




per nadal cada ovella al seu corral?

ahir concert a apolo de la discogràfica bankrobber, dimeces 21 a l' heliogabal roger mas o a badalona franz ferdinand o a l'apolo astrud i superputa, divendres concert "made in barcelona " a l'apolo, i així no se'ns caurà la casa a sobre no...

de desembre 17, 2005




Powered by Castpost

post amb música, foto, prosa, poema i ressenya ( uf!)

de les streapers, cabareteres abans, ballarines amb lluentons i altres belleses de l' espècie, d'acord n' hi ha de patètiques però no ens hi fixem i tinguem pietat- cristiana - doncs la majoria de fèmines voltejadores les altres fèmines en coneixem imatges , per cinema, per anuncis, per videos i altra mena de barreres en forma de pantalla. per no parlar del munt d'editorials de moda on la model porta uns tacons de 800 euros i ja la tenim vestida. ens han criat una inquietud per les dones belles i embolicades amb celòfana de focus i platejats però no convé certa mena d'afinitats, ens han fet posar distància, elles i les que amb honra han de preparar el sopar, si es mescla la cosa on aníriem a parar! proveu d' entrar a segons quina mena de locals i veure-ho com una dona vestida és tractada amb menys educació que a un club de cigars anglès, una usurpadora dels bavosos instants.darrerament un pilot de locals de llençeria fina ( ex: le boudoir c/canuda ) han començat cursos per a aficionades casolanes i fins i tot t' instal·len la barra al menjador de casa, cosa poc pràctica, admetem-ho i , barres desplegables a l' estil dels cecs adaptables a tota mena d'alçades i sostres ( mira, ara m' ha vingut al cap el salvadors sostre, no sé per què...) i també proclamen que és una mena de gimnàstica d'allò més saludable i una manera de pujar-se l' ego important.

fum

excel·leix en moviments
i radical mirada.
esperonada pel nou dj,
el darrer desastre
que l' ha corprès.
la melusina juganera
confon el taló alt
i la mitja de reixeta
amb el poder
d'amansir festivals en blanc.
que llargues són
les nits dels trenta anys.
la deminua.

*e*

( l' homenatge brutal que li han fet a la kate moss al número de desembre/gener del Vogue París, és immens, n' han fet una ícona, per si encara algún en dubtava. amb els anys, la revista, serà un exemplar de col·leccionista: scandaleuse Beauté)

de desembre 15, 2005




"tu, segons jo, donat el cas,
no estàs per mi, com jo,
posem per cas, estic per tu;
perquè jo, segons tu,
prenc tant d'espai vital,
que a tu , al final, te'n queda gens,
d'espai, d'això... vital,
però jo, al final, crec que l' espai
és un fractal, vist des de dalt
i, es natural, no ho puc evitar,
perdo el respecte per la propietat,
és una pena, sobretot l'aliena,
però , és clar, segons tu
no són més que excuses,
però, dic jo, que ignorar
la relativitat no la fa desaparèixer..."

fragment d'autoretret

odi sobre tela - tomàs arias

de desembre 11, 2005

darreranent de les nits blanques no en trec ni desitjos per a una bona carta de reis.







dóna' m un cel blanc
de costa i valentia
per conduir descabdellant
rodets d'ambre gris,
pels revolts.

*e*
nuits blanches - benjamin biolay

Powered by Castpost


nuits blanches - benjamin biolay ( Negatif)

de desembre 05, 2005




la meravella serà agafar
un pam de cel,
i tancar caixa,
mesurant el cansament
de la parpella. badar
com qui mai hagués vist
la cabriola esparracada
del fil entre estelles.

*e*

de desembre 04, 2005





hi ha una mena de rimes urbanes que no coneixia, a kosmopolis, després de monzó i per fer temps aconsellada per una parenta, ens vem quedar a escoltar les rimes urbanes de : flow, dolmen, chuscho, yeyo, la familia polla, paio mala bestia, tremendo menda zenit... i una colla de m6s. la cosa anava d' un presentador esverat amb indumentària apropiada, l'únic que deia alguna cosa en català - ex: és habitual en el hiphop hacer fresa, y ahora, sin más dilatación - i d' un concurs amb dues modalitats, uns minuts per a cadascú i la batalla de rimes per parelles. el públic aixecant els braços i ovacionant als colegues, rimes vives, sí! que mai sortiràn a cap antologia ( o sí?)

transcripció furtiva i d'aquella manera:

" noencuentro el hábito del dialecto más selecto/mis frases se intuyen/ nos pintemos las chibecas que robamos en el caprabo/esta noche por favor baja tus medias/ más claro siento que esta música es la única / es así de claro chica/flípala/escupo saliva bien/venga guay/ podemos seguir lento cómo is fuera un convento/ rimas sin consuelo/ y overbooking en el cielo/ los problemas son un lastre/que se estira com el látex/ vine a rabiarte/vine a conquistarte/si te acobardas mejor te largas/ escribir no hace falta/acaricio palabras con la garganta/ versos de repuesto en la guantera /desequilibrio interno voluntario/ el dueño del freestyle/ el hiphop es mi versace/ no creas en mp3, las pavas de zara y yo volando alto/hacia la mir/manosea el aire/como un día precoz/hemorragias de marea negra/bautizado como el enterrador de párrafos/ cultivo cogollos poco a poco/ en un mar de tricomas/cuando voy por la calle/escribiendo textos/me siento en la cumbre/ enfócame con nada/y te lo enseño todo/me encanta hacerlo guapo hermano/soy tu esclavo/no hay relevo/haga lo que haga sé que os engancha/se me va la pinza/ la gente aplaude y estoy cum laude..."

de desembre 02, 2005



la vessen ben contents,
gaudeixen de cert pedigrí.
pot sentir el beneplàcit
dels oients.més enllà
de la nit no hi ha res.

*e*