d’abril 20, 2009


LaBreu edicions torna a muntar paradeta a Passeig de Gràcia,15.

tenim els papers, tenim les capses, hem d'anar a buscar el canvi, reposar el protector solar, convidar a tothom, coordinar entregues i recollides, vigilar que un cop de vent no se'n porti displays ni pósters, assajar el somriure per a les visites i els passavolants que et preguntin per cinquantena vegada de què va el llibre, mirar la cara del que para, mira , fulleja , mira el llibre amb aprovació i torna a deixar l'exemplar sobre la taula, normalment a la pila que li toca però no en bona posició, llavors recol·locar la pileta i preguntar-se què deu portar a la bossa juntament amb els regals gratuïts de tota mena d'institucions, diaris, casals, o ves a saber què.passaran adolescents "regalando abrazos" i algun tio bo.

támbé hi haurà els avis que demanen punts de llibre, els guiris que s'han perdut i volen qualsevol cosa en anglès per apuntar-se a la festa , els que compren la postal, els pares que deixen dissimuladament que el nen furti una postal o una xapa i l'sprint darrere el nen.estrenarem una segona edició. vindran a buscar-me per dinar totes les amigues prenyades, vindrà la Laura amb en Nil, la padrina amb xocolates, el despistat que demanarà l'exhaurit Subirats, la Silvie tardet tardet i l'ignasi amb la moto, en algun moment semblarà que hi som tots però els padrins principals només en tindran notícia via telèfon.
hi haurà més alabatres - 9 La trama perfecta, 10 Implosions, 11 Tancat per mancances - hi haurà una zona per a La Zona i un que donarà la cara per primera vegada signant el Busca qui t'ha pegat. un Sant Jordi més.

2 Commentaris:

Anonymous tina said...

No et deixis el paraigües per si de cas. També et pot servir per al sol, en plan japonès.
(Sap greu que els padrins ho segueixin per via telefònica, fes-los un petó ravaleru de part nostra.)

11:37 a. m.  
Blogger Ricard Garcia said...

Que hi hagi molta sort, que es vengui tot i més... 'LA ZONA', quin llibre, sí senyor!!!

9:10 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home