de març 19, 2007




un munt de gent ha esmorzat fullejant,
i l'horòscop no els ha avisat que avui moriran.
famolencs, miren l'agenda
dels dies que no arribaran.
superxeries.

*e*

3 Commentaris:

Anonymous Anònim said...

Per si de cas:

Previsions astrològiques per Gemma Blat
ÀRIES
21/03-20/04
Després del noviluni que avui s'haurà produït a Peixos, junt amb un eclipsi parcial de Sol, la Lluna arribarà al vostre signe tot buscant refugi. Doneu-li una mica d'alè!

LLEÓ
23/07-23/08
Com que sou solars, l'eclipsi parcial de Sol que es produirà de matinada us podria afectar, malgrat que no sigui visible. Però és que a vosaltres no us pot faltar ni un bri de llum. Vinga!

SAGITARI
23/11-21/12
Si sou de finals del signe i us sentiu més aviat aclaparats, penseu que us pot estar influint aquest noviluni de Peixos, amb eclipsi de Sol parcial inclòs. Intenteu refer-vos a fons!

TAURE
21/04-20/05
En aquests moments el planeta Venus lluirà molt bé al vostre signe, tot predisposant-vos a disfrutar de la vida i del vostre entorn. Recordeu qui sou i tireu endavant!

VERGE
24/08-23/09
Descanseu una mica més durant aquesta jornada, no fos que us feu vostre l'estat del cel d'aquest moment i noteu el noviluni, l'eclipsi i us falti l'alè. Però el recuperareu!

CAPRICORN
22/12-20/01
Hauríeu de procurar que l'arribada de la Lluna a Àries no us donés mal de cap i que procuréssiu assimilar bé totes les vostres energies, siguin excedents o que us puguin faltar.

BESSONS
21/05-21/06
Aquest noviluni a Peixos que arribarà avui de la mà d'un eclipsi de Sol parcial no visible al nostre país us podria deixar una mica sense alè i valdrà la pena que descanseu més.

BALANÇA
24/09-23/10
Com que avui la Lluna arribarà al signe d'Àries vosaltres notareu un nou impuls que us portarà a ser més decidits i que us farà mirar les coses amb molta més empenta. Feu-ho!

AQUARI
21/01-18/02
Mart i Neptú continuen ajuntant-se en el vostre signe i això us reportarà moltes ganes de fugida i d'evasió, ja que Neptú sempre és com un gran xuclador de totes les energies.

CRANC
22/06-22/07
La falta de Lluna i fins i tot la falta de Sol -encara que sigui de manera parcial durant aquesta matinada- us farà adonar de la importància de saber-se replegar i recollir energies.

ESCORPIÓ
24/10-22/11
Estigueu atents i no deixeu de mirar al vostre voltant tot esperant veure Venus en dansa. I encara que no mireu cap amunt, potser trobeu la seva influència ben a davant vostre.

PEIXOS
19/02-20/03
Noviluni en el vostre signe, conjuntament amb un eclipsi parcial de Sol no visible a les nostres contrades, però que us podria arribar a afectar. Si podeu, descanseu una mica més.

1:56 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Mira que ets poruga.

5:07 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Aquesta és la "gràcia" de la mort, que no la pots preveure. Per sort.

10:44 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home