de juny 29, 2006



ell somiava una lectora,i com, literalment , ben a la vora la tenia, es van enredar a fer-ne un llibre. seductor.

dissabte 1 de juliol a la Torre de les Hores de Martorell , amb el permís de Francesc Pujols i les seves misterioses golfes, es recitarà El Furgatori com Josep Pedrals mana, ara sense veu femenina. Ens veiem a dos quarts d'onze de la nit al jardí entre còdols, un tècnic de so molt simpàtic i un combinat d'alcohol i afrodisiacs, només espero que el xòfer no estigui cansat...

" Una de les meravelles de Bolló, una de les coses que el fa tant especial, a part del paisatge extremadament bucòlic i de la llibertat sexual, és la imaginació desfermada que demostren els seus habitants, totalment sicalíptica.

Jo tinc un altre estil imaginatiu, més d'acord amb el paisatge, menys fressat en la voluptuositat.És a dir, jo somio l'Escola d'Olot i ells somien Toulouse-Lautrec..."

1 Commentaris:

Anonymous Anònim said...

Bon esquer, EA! :-)

Aviam: el combinat alcohòlic està garantit (i la cosa alcohòlica, fins a determinada dosi, sempre és afrodisíaca), quant a altres afrodisíacs, ja veurem què ens empesquem, ja que ens ha fallat la idea primera perquè diuen que no és temporada i la cosa ens podria sortir corcada (no dic més, que el Pedrals encara ens en farà un poemet :-). Be, deixem-ho en misteri, de moment.

Em sap greu decebre't sobre el tècnic de so, no serà el que et penses, però en honor a tu convidarem el simpàtic senyor Fede Borrut i l'asseurem ben a prop de l'editora, si tant l'abelleix.

Fins dissabte!

7:13 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home