de setembre 08, 2004

és la setmana de la moda a barcelona, el casting i la repercussió a la premsa internacional seran mínims, no és el mateix que passegi el més simple conjuntet de cotó kate moss que arantxa santamaria.cues per acreditar-se confiant en ser a la llista de premsa o de convidats.els teixits similars que es repeteixen en diversos dissenyadors. els bikinis tan petits. models en texans que fan cua per pixar. laura ponte i els seus problemes de visió, tement que arriba ja el final del terra. josep font hipnotitzant amb les seves nines sortides d' un conte de terror.costureres fent hores extres, periodistes lluitant per un lloc a les primeres files, la tercera la millor - per alçada dóna visibilitat - coolhunters a la recerca de tendències que no siguin còpia del que va fer mcqueen o chesquieres fa dos anys.les models veteranes de reüll miren a les jovenetes que per sort encara no saben controlar el tremolor del turmell.llibres de premsa plagiats directament al diari el dia després, fil per randa. estilistes intentaran que les mateixes cares i cabells llueixin diferents a cada desfilada.hugo camera treballant sempre centrat sense moure el trípode i amb el millor equip informàtic que permet la professionalitat d' un ex noi armani. l' espectacle començarà tard perquè u polític arriba tard i ha de ser a la front row.modistes maleïnt les sabates perdudes improvisant una caminada descalça. els famosets televisius fent declaracions estúpides , i els caducats mirant amb enveja com són cercats per la càmera. actrius de teatre isolades, bones clientes que la genteta ignora.invitacions per a festes que cada any són iguals. els fotògrafs tirats pel terra fa hores només poden passejar pel recinte poca estona , no sigui és perdés el privilegi d' una bona situació en la seva càmera. noies precioses pul·lulen molt arreglades esperant ser descobertes. paco caro esvalotat controlant on seuen els convidats.senyores granadetes que no comprenen les tendències i enyoren la modista de fa vint anys. playboys de bagatel·la. i si téns set només ampolletes de moet per estar ben borratxa cap a les set del vespre. per primera vegada en vuit anys em perdré l' espectacle, he canviat una mica les meves prioritats, que tinguin sort.

2 Commentaris:

Anonymous Anònim said...

moltes gracies per la comparacio, podries haver ficat un altre nom... per que el meu?
la veritat es que no molesta gens, el cas es que em preguntava...suposo que podrias haver triat a tantes altres espanyoles si vulies comparar a la super kate amb una modelutxi de lloc, no ho se, pero la cosa es que m´intriga el tema

em pots escriure (si u lleegis i no t`importa a roki-feler@hotmail.com)no se el teu nom, dons no firmes, aixi jo tampoc firmare, pero suposo que ja sabras el meu nom.

11:54 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Supongo que ahora, más de tres años después, ya te habrás tragado tus míseras palabras.
Ah! Como no es lo mismo leer a grandes bloggers de la Red como Alt1040, Edans o Ternura Porno, que tristes espacios como éste.

1:34 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home