de setembre 08, 2005


ressó de campanes i l' empatx llibreter de la Geli amb l' amabilitat més delicada i el noi més atractiu que he vist en tot l' estiu, un aire fresc i un te amb llimona i gingebre a "la llibreria" recollir premis en nom d'altres i una sorpresa en plaquette de pretardor.ara toca lllegir, vocalitzant mínimament, el que el blogger il·lustre agraeix, agraïda de ser la teva " representant"
neologisme del dia: bledejar.

6 Commentaris:

Blogger Toni Ros said...

Felicitats a tu, en nom de ningú, sinó de tu mateixa. Avui tots els blocs catosfèrics hem guanyat. Anònims o no, el nostre premi és la nostra existència.

1:19 a. m.  
Blogger subal said...

Felicitats, Ea, avui és un bon dia!!

Jo hagués tartamudejat un culló, al llegir davant del públic.

9:51 a. m.  
Blogger tina vallès said...

L'enhorabona per la part que et toca, nena!

1:14 p. m.  
Blogger gemma said...

Felicitats i l'enhorabona a tu també.

Lola (cançoner)

4:29 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Curiosa imagen.
Saludos

2:29 a. m.  
Blogger el llibreter said...

Tot i que ja et vaig donar les gràcies un munt de vegades per acompanyar-me tot lo dia i passar el tràngol de pujar a recollir el premi, deixo constància aquí: gràcies!!!

Déu n'ho do la jornada: la dona del tren —sóc una persona respectable!—, projectes, quins nervis, records, quins nervis, una foto aquí, quins nervis, una foto allà, quins nervis... I a la roda de premsa, amb el dossier sobre els guardonats, fent-nos passar per periodistes i escrivint frases inconnexes a les respectives llibretes i inventant paraules...

Espero que divendres gaudissis molt: t'ho mereixes. ¿Ens faràs una crònica? Per cert: al final, quin poema era?

9:40 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home